Boekhandel Douwes Den Haag

Bistro Manon

dagelijkse inspiratie voor het hele gezin

Manon Proper & Jeroen van der Spek

Bistro Manon

Bistro Manon

dagelijkse inspiratie voor het hele gezin

Bistro Manon

 

WINNAAR VAKJURYPRIJS KOOKBOEK VAN HET JAAR 2021! Manon Proper runt elke dag een soort mini-bistro voor zeer kritische vaste gasten: haar twee- én drieling eten van jongs af aan al smaakvol mee en zijn ware lekkerbekjes.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 25,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Bistro Manon

WINNAAR VAKJURYPRIJS KOOKBOEK VAN HET JAAR 2021!

Manon Proper runt elke dag een soort mini-bistro voor zeer kritische vaste gasten: haar twee- én drieling eten van jongs af aan al smaakvol mee en zijn ware lekkerbekjes. Dit kookboek is geen speciaal kookboek voor gezinnen met jonge kinderen, maar heeft als doel het delen van recepten die lekker, gezond, toegankelijk én praktisch zijn, en bovendien flexibiliteit in de keuken bieden.

'Bistro Manon' biedt hoofd- en bijgerechten: je kiest het hoofdgerecht dat je die avond wilt eten en vervolgens kun je eindeloos variëren met passende bijgerechten. Met deze flexibele opzet kun je met betrekkelijk weinig moeite toch iedere dag iets anders op tafel zetten.

Combineer Marokkaanse gehaktballetjes met saffraanrijst of kies voor couscous. Serveer daarbij gegrilde courgettes of een komkommersalade. Maak een Indiase curry met gekookte rijst. Ook lekker met naanbrood of raita. Naast de (internationale) receptuur geeft Manon tips over de voorraadkast, slimme kooktechnieken en diverse basisrecepten.


ISBN
9789461432605
Pagina's
224
Verschenen
NUR
441
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Cook B.V.

Basis kookboeken