Boekhandel Douwes Den Haag

Vegan Comfort

plantaardig comfort food met oosterse smaken

Milou van der Will

Vegan Comfort

Vegan Comfort

plantaardig comfort food met oosterse smaken

Vegan Comfort

 

Vegan comfort food met oosterse smaken. Geurige curry’s, dampende kommen noedels, overheerlijke winterse drankjes, snacks en meer: de herfst en winter staan voor de deur en het is weer tijd om binnenshuis te genieten van comfort food op z’n best.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 30,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Vegan Comfort

Vegan comfort food met oosterse smaken.

Geurige curry’s, dampende kommen noedels, overheerlijke winterse drankjes, snacks en meer: de herfst en winter staan voor de deur en het is weer tijd om binnenshuis te genieten van comfort food op z’n best. Maar dan wel vegan met een oosterse touch. Na de succesvolle titels 'Vegan East' en 'Vegan Summer' neemt Milou van der Will je mee naar haar winterkeuken.

'Vegan Comfort' biedt meer dan 100 plantaardige recepten die uitblinken in originaliteit: paddo-rendang, spicy gele curry met fopkip en spinazie, teriyaki-tofu-sateh uit de oven of pastinaakkokoscake met limoenmerengue.

Van troostrijke hoofd- en bijgerechten, lekkere buns en dumplings om te snacken, tot drankjes als mangobier met gin. Maak zelf silken of stevige tofu en handgetrokken noedels. Doe eens iets anders en serveer witlof in misoboter. Maak fantastische sausjes, sides en toppings als pickle van koolrabi en venkel, pompoenspice en kimchi van boerenkool. Met 'Vegan Comfort' tover je het lekkerste comfort food op tafel met een oosterse twist.


ISBN
9789461432612
Pagina's
256
Verschenen
NUR
442
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Cook B.V.