Boekhandel Douwes Den Haag

De chocolade bar

maak je eigen chocoladerepen

Anne-Marij de Koning

De chocolade bar

De chocolade bar

maak je eigen chocoladerepen

De chocolade bar

 

Wie houdt er nou niet van chocolade? 'De chocolade bar' biedt 35 recepten om je eigen chocoladerepen te maken. Van klassiekers als Twix-reepjes of de karamel-zeezoutreep, tot crunchy notenkaramel met ruby chocolade, een frisse reep van witte chocolade met perzik en honeycomb, of donkere fudge met bramen en hazelnoot die op je tong smelt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 14,95


Beschrijving De chocolade bar

Wie houdt er nou niet van chocolade? 'De chocolade bar' biedt 35 recepten om je eigen chocoladerepen te maken. Van klassiekers als Twix-reepjes of de karamel-zeezoutreep, tot crunchy notenkaramel met ruby chocolade, een frisse reep van witte chocolade met perzik en honeycomb, of donkere fudge met bramen en hazelnoot die op je tong smelt.

Anne-Marij de Koning leert je de methodes om chocolade op de juiste temperatuur te brengen en adviseert de lekkerste smaakcombinaties. Ontdek dat het werken met chocolade niet zo ingewikkeld is als je dacht. Maak je handen vies en ga aan de slag met een citroen-meringuereep met maanzaad, pure chocolade met gesuikerde pistache en framboos of heerlijke zachte melkchocolade met earl grey en shortbreadbodem.


ISBN
9789461432643
Pagina's
104
Verschenen
NUR
441
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Cook B.V.

Basis kookboeken