Heerlijke & traditionele gerechten van over de hele wereld
Heerlijke & traditionele gerechten van over de hele wereld
Een reis om de wereld om van te watertanden Julius Fiedler heeft het tot zijn missie gemaakt om de wereld rond te reizen en de beste traditionele plantaardige recepten te vergaren. Blaas nieuw leven in jouw keuken met de ruim 90 bijzondere recepten uit verschillende culturen die in Naturally Vegan verzameld zijn.
Bezorgen: Zodra beschikbaar
Een reis om de wereld om van te watertanden
Julius Fiedler heeft het tot zijn missie gemaakt om de wereld
rond te reizen en de beste traditionele plantaardige recepten
te vergaren. Blaas nieuw leven in jouw keuken met de ruim
90 bijzondere recepten uit verschillende culturen die in
Naturally Vegan verzameld zijn.
Van Italiaanse caponata(relish van abergine) en nigvziani badrijani (auberginerolletjes
met walnootvulling) uit Georgië tot Chinese biang biang mian
(handgetrokken noedels in geurige chiliolie) en Turkse
mercimek köftesi (kruidige linzenballetjes): dit kookboek is
een culinaire schatkist gevuld met de allerbeste plantaardige
gerechten van over de hele wereld.
Naturally Vegan is onmisbaar voor wie plantaardig én
uitzonderlijk lekker wil genieten van het beste wat onze
wereld te bieden heeft.
Heerlijke