Boekhandel Douwes Den Haag

Lekker & simpel Eenpansgerechten en Traybakes

125 recepten

Sofie Chanou & Jorrit van Daalen Buissant des Amorie

Lekker & simpel Eenpansgerechten en Traybakes

Lekker & simpel Eenpansgerechten en Traybakes

125 recepten

Lekker & simpel Eenpansgerechten en Traybakes

 

Wie kent het niet: je komt ‘s avonds thuis en hebt geen zin om uitgebreid te kokkerellen. Hoe fijn is het dan om snel een maaltijd in de oven te schuiven? Wij hebben in dit kookboek 125 traybakes én eenpansgerechten verzameld.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,50


Beschrijving Lekker & simpel Eenpansgerechten en Traybakes

Wie kent het niet: je komt ‘s avonds thuis en hebt geen zin om uitgebreid te kokkerellen. Hoe fijn is het dan om snel een maaltijd in de oven te schuiven? Wij hebben in dit kookboek 125 traybakes én eenpansgerechten verzameld. Super fijne recepten, want ze zijn allemaal makkelijk te maken, leveren weinig afwas op en ze zijn vaak ook nog snel klaar. Wat dacht je van een traybake roti, een plaattaart met prei en geitenkaas, pompoensoep met chorizo of een panlasagne met groenten? Allemaal makkelijke en lekkere gerechten, met ingredienten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Perfect voor na een drukke dag op het werk maar ook op een luie zondag.

Laat je inspireren door onze traybakes en eenpansgerechten!

Sofie en Jorrit van Daalen Buissant des Amorie zijn de oprichters van de site www.lekkerensimpel.com. Van hun kookboeken zijn inmiddels ruim 400.000 exemplaren verkocht.


ISBN
9789461563217
Pagina's
286
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

Culinair