Boekhandel Douwes Den Haag

Emigreren is niet eng

Een B&B in de Franse Lot

Liesbet Daas

Emigreren is niet eng

Emigreren is niet eng

Een B&B in de Franse Lot

Emigreren is niet eng

 

Emigreren is niet eng is een must-read voor alle Francofielen en mensen met een (stille) wens om in Frankrijk te gaan wonen.Direct te downloaden

€ 10,00


Beschrijving Emigreren is niet eng

Een naderend empty nest-gevoel deed Liesbet den Daas besluiten om na te denken over haar toekomst. Ze woonde al dertien jaar met man Theo en hun drie zonen in hetzelfde huis, waarvan ze één van de kamers verhuurde als Bed & Breakfast.
Wanneer ze op een dag voorstelt om de B&B samen uit te breiden in het buitenland blijkt ook Theo daar helemaal klaar voor te zijn. Het hek is van de dam en eerder dan verwacht vindt het stel een droomplek in de Lot.

Na twee jaar van voorbereiden, verhuizen, plannen en afwachten vertrekken ze op 11 maart 2020 naar hun nieuwe plekje onder de zon. Vijf dagen later kondigt de Franse president Macron aan dat het land in lockdown gaat. Niet de meest gewenste start voor een nieuw leven, maar het stel gaat niet bij de pakken neer zitten. In Emigreren is niet eng, vertelt Liesbet verhalenderwijs over hun avontuur.

Emigreren is niet eng is een must-read voor alle Francofielen en mensen met een (stille) wens om in Frankrijk te gaan wonen.


ISBN
9789461853349
Pagina's
138
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos

Reisverhalen