Boekhandel Douwes Den Haag

Een nieuw leven in de bergen

Emigratie naar Oostenrij

Annika Derksen

Een nieuw leven in de bergen

Een nieuw leven in de bergen

Emigratie naar Oostenrij

Een nieuw leven in de bergen

 

Een nieuw leven in de bergen is een leuk, open en ‘met vlotte pen’ beschreven verhaal waar anderen met plannen om te emigreren zeker iets aan hebben.Direct te downloaden

€ 10,00


Beschrijving Een nieuw leven in de bergen

Annika brengt tijdens haar jeugd, samen met haar ouders, diverse zomervakanties door in Oostenrijk. Wanneer ze later haar grote liefde Mario leert kennen, komen daar de wintersportvakanties bij. Annika is zo verliefd op Oostenrijk dat ze na iedere vakantie heimwee ervaart naar dit mooie land. Ze droomt er zelfs van om er ooit te wonen. Maar ja, willen Mario en haar zoontje Huub dat ook? Wat moet er allemaal gebeuren op het gebied van werken en wonen om dat te realiseren? En ook stelt ze zich de vraag of ze het zich niet allemaal mooier voorstelt dan het in werkelijkheid misschien is. In dit boek beschrijft Annika hoe de droom om te vertrekken is ontstaan en hoe de plannen concreet zijn geworden. Vervolgens geeft ze een inkijkje in het reilen en zeilen rondom het vertrek. Ook neemt ze je mee in de avonturen tijdens het eerste jaar in de nieuwe Hei- mat en de jaren daarna. Ze schuwt daarbij niet om ook de negatieve kanten van het wonen in een ander land te beschrijven.

Een nieuw leven in de bergen is een leuk, open en 'met vlotte pen' beschreven verhaal waar anderen met plannen om te emigreren zeker iets aan hebben.


ISBN
9789461853356
Pagina's
232
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos

Reizen Algemeen