Boekhandel Douwes Den Haag

Swissness

Een Nederlandse in Zwitserland

Charlotte Franzen

Swissness

Swissness

Een Nederlandse in Zwitserland

Swissness

 

Schitterende meren, besneeuwde bergen, glooiende alpenweides en luxe steden: Zwitserland ademt een hoge kwaliteit van leven. Van chocolade-etiquette tot Zwitserse precisie en van wetten voor cavia’s tot het communiceren via briefjes.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,00


Beschrijving Swissness

Schitterende meren, besneeuwde bergen, glooiende alpenweides en luxe steden: Zwitserland ademt een hoge kwaliteit van leven. Van chocolade-etiquette tot Zwitserse precisie en van wetten voor cavia’s tot het communiceren via briefjes. Swissness neemt je mee op reis langs bekende en minder bekende eigenschappen van dit eigenzinnige land en haar inwoners.Kunsthistorica Charlotte Franzen (1988) kwam naar Zwitserland voor de prachtige musea en geweldige kunstcollecties maar viel ondertussen voor de vele andere charmes van dit Alpenland. In dit vlot geschreven boek deelt ze haar plezier en verwondering. Haar kennismaking met Swissness
ging niet altijd zonder slag of stoot.Dit boek is een feest van herkenning voor wie regelmatig in Zwitserland komt en is een bron van inspiratie voor wie nieuwsgierig is naar dit bijzondere land of overweegt om zelf naar Zwitserland te verhuizen.


ISBN
9789461853417
Pagina's
92
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos