Boekhandel Douwes Den Haag

Mijn Engel

Richard Engelen

Mijn Engel

Mijn Engel

Mijn Engel

 

Richard schrijft gedichten en overdenkingen vanuit zijn gevoel, vanuit het hart in eenvoudige bewoordingen. Juist door deze eenvoud zijn zijn teksten levensecht. Hij wil ze delen. Kun jij voelen wat hem beweegt?


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 15,37

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Mijn Engel

Om gevoelens onder woorden te brengen laat Richard zich door vele mensen en dingen inspireren. Hij kijkt iemand aan, hij ziet een artikel, hij hoort een geluid en maakt hierbij een verhaal. In zijn gedachten heeft hij de vrouw gevonden die hij "Mijn Engel" noemt. Deze engel fladdert in zijn gedachten rond en inspireert hem tot het schrijven van de teksten die u in dit boekje aantreft. Met haar bouwt hij een relatie op die in zijn gedachten zo geweldig is dat hij haar zo voor zich ziet staan. Hij omschrijft ze zo levensecht dat je je afvraagt, is ze nou echt of is ze een fantasie. Dat mag u als lezer zelf bepalen.

Het lijkt wel alsof het boekje niet alleen voor "zijn Engel" geschreven is, maar ook voor uw "Engel". Door de hoge herkenbaarheid van zijn woorden krijgt u het idee dat u dit zelf geschreven hebt.

In het laatste deel vindt u nog meer van zijn "gedachten"

Verras uzelf met "Mijn Engel"


ISBN
9789461932402
Pagina's
67
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller B.V.

Poëzie




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren