Boekhandel Douwes Den Haag

Stoeltje 63

twee seizoenen bij Ajax-thuis

Nicky Samsom

Stoeltje 63

Stoeltje 63

twee seizoenen bij Ajax-thuis

Stoeltje 63

 

'Het is me nu wel duidelijk. Frank de Boer is helemaal geen trainer, hij is een regisseur. Waar wij, supporters, denken dat we goed voetbal en winst willen zien, weet hij wel beter. We willen spanning.'


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 14,20

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Stoeltje 63

'Te gek, Mounir is op dreef, dat wordt een hele grote bij Ajax.'

'Het wordt steeds lulliger om voor de wedstrijd te zingen over rood-en-wit dat kampioen wordt en luidkeels te beweren dat we alom gevreesd zijn. Zelfverzekerde branie hoort bij Ajax, maar is nu even niet zo geloofwaardig.'

En andere profetische woorden.


Als seizoenkaarthouder op stoeltje 63 schrijft Nicky Samsom columns voor Ajaxlife.nl. Deze zijn gebundeld in dit boek, zodat twee bizarre kampioenschapsjaren kunnen worden herbeleefd vanaf zijn plek in het stadion.

2010 - 2011, het seizoen dat eindigt met die waanzinnige wedstrijd tegen FC Twente, op 15 mei. De datum waarop de Arena definitief omarmd wordt als Ajaxstadion.


En 2011 - 2012, het seizoen waarin Ajax na de winterstop vanaf een kansloze zesde plek toch miraculeus de 31ste landstitel weet binnen te halen.

Dat er in deze jaren ook vanalles rommelt in bestuurskamers, parkeergarages en bij slagbomen, daar probeert Nicky zich zo weinig mogelijk van aan te trekken.


ISBN
9789461932730
Pagina's
97
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller B.V.

Sport en spel
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren