Boekhandel Douwes Den Haag

Carpe Diem juist nu!

Yvette den Hartog

Carpe Diem juist nu!

Carpe Diem juist nu!

Carpe Diem juist nu!

 

Steeds meer jongeren verliezen veel te vroeg hun ouder. "Carpe Diem...Juist nu!" is bedoeld voor jongeren die een ouder hebben verloren of een ouder hebben die momenteel ongeneeselijk ziek is en die dit boek ter voorbereiding willen gebruiken.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 15,42

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Carpe Diem juist nu!

Steeds meer jongeren verliezen veel te vroeg hun ouder. "Carpe Diem...Juist nu!" is bedoeld voor jongeren die een ouder hebben verloren of een ouder hebben die momenteel ongeneeselijk ziek is en die dit boek ter voorbereiding willen gebruiken. Het biedt niet alleen informatie voor de jongeren die zich in deze situatie bevinden maar ook voor hun omgeving.

Je ontwikkelt je in je tienerjaren als mens zijnde. Jongeren beginnen zich in deze tijd te ontwikkelen en ontplooien en zoeken naar de weg die zij in hun leven willen gaan bewandelen. Juist daarom vind ik het van belang dat jongeren die in deze levensfase een ouder verliezen, middels mijn boek de ondersteuning kunnen vinden waar ze op dat moment behoefte aan hebben.

Mijn doel is om jongeren verlichting te bieden door hen (h)erkenning te geven waar zij naar op zoek zijn. Maar het moet ook de omgeving van de jongeren ondersteuning bieden middels ervaringsverhalen, tips en informatie. Hoe verloopt een uitvaart? Welke veranderingen zul je ondergaan? Hoe wensen jongeren benaderd te worden? Wat kan de school voor hen betekenen? Ik geef tips vanuit mijn eigen ervaring maar ook uit die vanuit alle jongeren die hebben meegewerkt!


ISBN
9789461935458
Pagina's
117
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller B.V.

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren