Boekhandel Douwes Den Haag

Krul op de boerderij

Ineke Dons

Krul op de boerderij

Krul op de boerderij

Krul op de boerderij

 

Krul op de boerderij is een kinderboek met grappige korte en langere verhaaltjes over dieren op de boerderij, geïllustreerd met een paar eenvoudige kindertekeningen. Door de korte zinnetjes en veel ruimte tussen de zinnen is het boek gemakkelijk leesbaar en geschikt voor kinderen die moeite hebben met lezen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 14,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Krul op de boerderij

Krul op de boerderij is een kinderboek met grappige korte en langere verhaaltjes over dieren op de boerderij, geïllustreerd met een paar eenvoudige kindertekeningen. Door de korte zinnetjes en veel ruimte tussen de zinnen is het boek gemakkelijk leesbaar en geschikt voor kinderen die moeite hebben met lezen.

We maken kennis met het varkentje krul. Krul woont op een boerderij. Hij scharrelt daar rond en beleeft allerlei avonturen met de andere dieren. We zien hoe een koe een haas vangt en hoe Krul de kippen redt uit de handen van de slager. Ook de bij, de wesp, de spin en de egel komen we tegen. Het zijn prettige verhaaltjes om voor te lezen en om zelf te lezen.


ISBN
9789461936899
Pagina's
73
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekhandel Vos & Van Der Leer

Management en Economie