Boekhandel Douwes Den Haag

Nummer 11 enzo

verhoale in et Veluws dialect

Ab uut Appel

Nummer 11 enzo

Nummer 11 enzo

verhoale in et Veluws dialect

Nummer 11 enzo

 

Je kiend verneumen, het ontstaan van bienaame, een cruise op de Nijl, een openhartige, overspelige buurvrouw, een luie huisarts, hoe kwam je vrogger an de man of vrouw dan wel van A noar B? Nog veel meer herkenbare situaties, soms hilarische gebeurtenissen, op papier gezet in het Veluws dialect.


Nog te verschijnen

€ 15,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Nummer 11 enzo

Je kiend verneumen, het ontstaan van bienaame, een cruise op de Nijl, een openhartige, overspelige buurvrouw, een luie huisarts, hoe kwam je vrogger an de man of vrouw dan wel van A noar B? Nog veel meer herkenbare situaties, soms hilarische gebeurtenissen, op papier gezet in het Veluws dialect. Elk verhaal doorspekt met een behoorlijke dosis humor. Soms een glimlach, soms lig je in een deuk; Aalbert van der Horst (Ab uut Appel) verstaat de kunst om juist het gewone leven zo bijzonder te verwoorden.

De schrijver heeft aan de grote vraag beantwoord door de Nederlandse versie van "Nummer 11 en zo" in het Veluws te herschrijven. Hierdoor krijgt elk verhaal een eigen identiteit en leest gemakkelijk, ook voor de niet-Veluwenaar.
Hoewel een groot deel van de gebeurtenissen zich jaren geleden afspeelde blijkt dat de onderwerpen nog steeds actueel zijn.
Zijn verhalen zijn vitamines voor het leven.

Joke Huijgen-Bloemendal.


ISBN
9789462034181
Pagina's
190
Verschenen
NUR
303
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij

Verhalenbundels