Boekhandel Douwes Den Haag

Philip Akkerman

Kunstenaarsdagboek

Philip Akkerman

Philip Akkerman

Philip Akkerman

Kunstenaarsdagboek

Philip Akkerman

 

Philip Akkerman (1957) houdt sinds zijn academietijd een dagboek bij. Dit dagboek beschrijft zijn worsteling met het bestaansmysterie, zijn worsteling met de kunst en de kunstwereld, zijn worsteling met de schildertechniek en zijn worsteling met zichzelf.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving Philip Akkerman

Philip Akkerman (1957) houdt sinds zijn academietijd een dagboek bij. Dit dagboek beschrijft zijn worsteling met het bestaansmysterie, zijn worsteling met de kunst en de kunstwereld, zijn worsteling met de schildertechniek en zijn worsteling met zichzelf. Het is de vraag of hij zonder dit dagboek ooit met het schilderen van zelfportretten begonnen zou zijn en, indien hij er al mee begonnen zou zijn, hoe lang hij dit dan volgehouden zou hebben.

Philip Akkerman. Kunstenaarsdagboek neemt je mee in de chaotische stortvloed van tegenstrijdige gedachten in het hoofd van Akkerman. Langzaam maar zeker komt de 'echte' Philip Akkerman bovendrijven.

Naast teksten over filosofie en schildertechniek krijgt de lezer ook een inkijkje in de kunstwereld waarbij niets en niemand gespaard wordt.


ISBN
9789462086098
Pagina's
208
Verschenen
NUR
640
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
nai010 uitgevers/publishers

Kunst en Cultuur