Boekhandel Douwes Den Haag

Ik heb gezegd - T’esaki mi kera bisa

Bloemlezing uit het werk van Prof. dr. L.J.J. Rogier

Ik heb gezegd - T’esaki mi kera bisa

Ik heb gezegd - T’esaki mi kera bisa

Bloemlezing uit het werk van Prof. dr. L.J.J. Rogier

Ik heb gezegd - T’esaki mi kera bisa

 

Een bundel van Lodewijk Rogier zijn aanzienlijke bijdragen aan het staats- en bestuursrecht van Curaçao en de andere Caribische eilanden.Leverbaar

€ 50,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Ik heb gezegd - T’esaki mi kera bisa

Meer dan 25 jaar is Lodewijk Rogier aan de juridische faculteit van de University of Curaçao verbonden geweest. In die tijd heeft hij zowel in woord als in geschrift flink van zich laten horen. Ter gelegenheid van zijn afscheid als hoogleraar is een aantal van zijn pennenvruchten in deze bundel bijeengebracht. Artikelen, opinies, annotaties, zijn Curaçaose oratie; van alles wat. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal betrekking hebben op het staats- en bestuursrecht van Curaçao en de andere Caribische eilanden die deel uitmaken van het Koninkrijk der Nederlanden. De bundel laat zien hoe het publiekrecht zich in die jaren heeft ontwikkeld en dat Lodewijk Rogier daar wezenlijk aan heeft bijgedragen.

Ik heb gezegd is een must voor iedereen die zich interesseert voor de stand van de rechtswetenschap en de rechtspraktijk in de Cariben als het om de overheid en haar verhouding met de burgers gaat. Een spannend onderwerp, waarop Lodewijk Rogier zijn eigen onmiskenbare stempel heeft gedrukt.


ISBN
9789462126947
Pagina's
241
Verschenen
NUR
823
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom uitgevers Den Haag

Staats- en bestuursrecht