Boekhandel Douwes Den Haag

Schadevaststelling in het geding

C.H. van Dijk & M.K.G. Tjepkema & G. van Rijssen

Schadevaststelling in het geding

Schadevaststelling in het geding

Schadevaststelling in het geding

 

Dit boek bevat de neerslag van de najaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) in 2020, met als onderwerp ‘Schadevaststelling in het geding’.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 27,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Schadevaststelling in het geding

Op 9 december 2020 vond de najaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) plaats, met als onderwerp ‘Schadevaststelling in het geding’.

Als inleiders traden op:
- mr. C.H. van Dijk (advocaat te Amsterdam bij Kennedy Van der Laan, raadsheer-plaatsvervanger in het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en docent bij de Grotius Academie);
- prof. mr. G. van Rijssen (raadsheer in het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en bijzonder hoogleraar Rechtspraak aan de Radboud Universiteit);
- mr. dr. M.K.G. Tjepkema (hoofd kennisunit Bestuursrechtspraak van de Raad van State en universitair hoofddocent staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Leiden).

Dit deel in de serie van uitgaven van de NVvP bevat de neerslag van deze bijeenkomst.

Mr. L.A.G. Ebben, mr. J. van Mourik en mr. J.J. Dammingh (respectievelijk senior juridisch medewerker in de rechtbank Gelderland, promovendus burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en universitair hoofddocent burgerlijk (proces)recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen) hebben verslag gedaan van de discussie tijdens de vergadering.


ISBN
9789462126954
Pagina's
77
Verschenen
NUR
822
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom juridisch

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Nederlandse Vereniging voor Procesrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht