Boekhandel Douwes Den Haag

Huurrecht

A.R. de Jonge

Huurrecht

Huurrecht

Huurrecht

 

Huurrecht geeft een compleet beeld van het materiële huurrecht.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 115,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Huurrecht

Huurrecht geeft een compleet beeld van het materiële huurrecht. De meest recente wetgeving, jurisprudentie en literatuur zijn in deze achtste druk samengebracht tot een volledig en toegankelijk overzicht. Alle actuele facetten van het materiële huurrecht komen uitvoerig aan bod, waarbij veelvuldig wordt verwezen naar de relevante en meest actuele wetgeving en rechtspraak en waar nodig naar de parlementaire geschiedenis.

Het boek is geschreven en bij uitstek geschikt voor juristen en vastgoed-professionals die (dagelijks) met het huurrecht te maken hebben. De veelvuldige verwijzing naar de rechtspraak maakt het huurrecht voor de lezer direct toepasbaar. De pragmatische opzet van Huurrecht maakt het boek ook zeer geschikt als studiemateriaal voor het (postdoctorale) onderwijs.

Alain de Jonge is sinds 1992 advocaat en is als zodanig verbonden aan Ploum te Rotterdam. Hij is lid van de Vereniging van Huurrechtadvocaten. Sinds 1996 geeft hij cursussen huurrecht in diverse postacademische opleidingen. Alain de Jonge is een van de bewerkers van de Groene Serie Huurrecht en was zeventien jaar redactielid van het Tijdschrift voor Huurrecht WR. Eerder verschenen van zijn hand de studiepockets De huurovereenkomst en Nieuw huurrecht. Hij is tevens initiator en bewerker van de in 2009 gepubliceerde Parlementaire Geschiedenis Huurrecht.


ISBN
9789462127784
Verschenen
NUR
822
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom uitgevers Den Haag

Privaatrecht