Boekhandel Douwes Den Haag

Over de grens?!

B. van der Sloot & E.W. Bosch & A. Collignon & A. Kolder & J. Maassen & R.W. de Bruin

Over de grens?!

Over de grens?!

Over de grens?!

 

Al 34 jaar organiseert de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA het LSA Symposion. Dit jaar was het thema van het LSA Symposion ‘Over de Grens?!’, waarbij letterlijk de grenzen werden opgezocht.


Leverbaar

€ 37,00

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving Over de grens?!

Al 34 jaar organiseert de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA het LSA Symposion. Dit jaar was het thema van het LSA Symposion ‘Over de Grens?!’, waarbij letterlijk de grenzen werden opgezocht. Onderwerpen die op het programma stonden, waren bijvoorbeeld werkgeversaansprakelijkheid en grensoverschrijdend gedrag, reisongevallen over de grens, Europese regelgeving voor autonome voertuigen, maar ook hoe met elkaar om te gaan en waar de grens ligt. Er werd meer geleerd over letselschade op de grens van civiel en strafrecht en waar de grenzen van recht en techniek liggen, bijvoorbeeld bij deepfakefilms.

Het was een boeiend programma met dito sprekers onder wie prof. mr. dr. Arvin Kolder, mr. Antoinette Collignon-Smit Sibinga, mr. dr. Roeland de Bruin, mr. Joost Maassen, mr. Edwin Bosch en dr. Bart van der Sloot. Dit alles onder dagvoorzitterschap van mr. Sander Schimmelpenninck.

In deze bundel vindt u de bijdragen van de sprekers terug en kunt u de onderwerpen nog eens nalezen en overpeinzen.


ISBN
9789462128330
Pagina's
197
Verschenen
NUR
822
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom juridisch

Dit boek maakt deel uit van het abonnement LSA-reeks. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren