Boekhandel Douwes Den Haag

Koken met keukenLiefde

75 makkelijke hoofdgerechten voor elke dag

Annemiek Verweij

Koken met keukenLiefde

Koken met keukenLiefde

75 makkelijke hoofdgerechten voor elke dag

Koken met keukenLiefde

 

Dagelijks koken was nog nooit zo leuk, lekker en makkelijk! Annemiek Verweij van het populaire foodblog KeukenLiefde vindt het avondeten het gezelligste moment van de dag: samen aan tafel de dag doornemen onder het genot van een lekkere maaltijd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 21,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Koken met keukenLiefde

Dagelijks koken was nog nooit zo leuk, lekker en makkelijk!
Annemiek Verweij van het populaire foodblog KeukenLiefde vindt het avondeten het gezelligste moment van de dag: samen aan tafel de dag doornemen onder het genot van een lekkere maaltijd. Maar elke dag een maaltijd op tafel zetten die lekker, gezond en gevarieerd is, dat valt niet altijd mee, zo weet ze uit eigen ervaring. Daarom wilde Annemiek een kookboek maken met uitsluitend hoofdgerechten.

Koken met KeukenLiefde bevat 75 heerlijke en toegankelijke hoofdgerechten voor elke dag. De gerechten zijn handig verdeeld in de hoofdstukken kip, vlees, vis en vega. Annemiek serveert de lekkerste gerechten zoals kip parmigiana met tagliatelle, een sjalottenquiche met geitenkaas, een poké bowl, Thaise vissoep met kokosmelk, snelle babi pangang, fijne truffelrisotto met champignons, een hele kip uit de oven en een smakelijk andijvie-stamppotje met gehaktballen uit de jus. Met dit boek heb je elke dag een verlokkelijk antwoord op “Wat eten we vandaag?”.


ISBN
9789462501980
Pagina's
192
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
FORTE UITGEVERS

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren