Boekhandel Douwes Den Haag

Bouw- en Aanbestedingsrecht 7

M.A.B. Chao-Duivis & M.A. van Wijngaarden

Bouw- en Aanbestedingsrecht 7

Bouw- en Aanbestedingsrecht 7

Bouw- en Aanbestedingsrecht 7

 

In de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht geeft de auteur een op de praktijk gerichte behandeling van de belangrijkste onderwerpen uit het bouw- en aanbestedingsrecht. Centraal staat de behandeling van de verschillende algemene voorwaarden in de bouw.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 71,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Bouw- en Aanbestedingsrecht 7

In de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht geeft de auteur een op de praktijk gerichte behandeling van de belangrijkste onderwerpen uit het bouw- en aanbestedingsrecht. Centraal staat de behandeling van de verschillende algemene voorwaarden in de bouw.
Het commentaar van de schrijver op elk van deze algemene voorwaarden is voorzien van veel jurisprudentie, met name van de Raad van Arbitrage voor de Bouw alsmede de overheidsrechter.

Op deze wijze worden de belangrijkste onderwerpen uit het bouw- en aanbestedingsrecht in delen van beperkte omvang, doch tamelijk uitputtend, behandeld. Daarbij komen in de eerste plaats die onderwerpen aan de orde, die in de praktijk het meest aanleiding tot conflicten geven.

In deel 7 worden behandeld:
• Inleiding overeenkomst met de adviseur/totstandkoming/inhoud en wijziging van de overeenkomst met de adviseur/vertegenwoordiging/verplichtingen van de opdrachtgever/gedragsregels

De inhoud van de delen in de nieuwe opzet (delen 1 tot en met 24) is achter in het boek opgenomen.

Met een bijzonder voorwoord van drs. F.F.J. Schoorl


ISBN
9789462512368
Pagina's
186
Verschenen
NUR
822
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Paris B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Bouw- en aanbestedingsrecht . U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren