Boekhandel Douwes Den Haag

Jurisprudentie en regelgeving

Jurisprudentie en regelgeving

M.A.B. Chao-Duivis

Jurisprudentie en regelgeving

Jurisprudentie en regelgeving

Jurisprudentie en regelgeving

Jurisprudentie en regelgeving

 

In de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht geeft de auteur een op de praktijk gerichte behandeling van de belangrijkste onderwerpen uit het bouw- en aanbestedingsrecht. Centraal staat de rechtspraak verschenen op de betreffende onderwerpen aan de hand van zowel de verschillendealgemene voorwaarden in de bouw alsmede de wettelijke regeling in Titel 7.12 BW.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 86,00


Beschrijving Jurisprudentie en regelgeving

In de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht geeft de auteur een op de praktijk gerichte behandeling van de belangrijkste onderwerpen uit het bouw- en aanbestedingsrecht. Centraal staat de rechtspraak verschenen op de betreffende onderwerpen aan de hand van zowel de verschillendealgemene voorwaarden in de bouw alsmede de wettelijke regeling in Titel 7.12 BW. De rechtspraak is afkomstig van de Raad van Arbitrage in Bouwgeschillen en van de overheidsrechter.

Op deze wijze worden de belangrijkste onderwerpen uit het bouw- en aanbestedingsrecht in delen van beperkte omvang, doch tamelijk uitputtend, behandeld. Daarbij komen in de eerste plaats die onderwerpen aan de orde, die in de praktijk het meest aanleiding tot conflicten geven.

In deel 3 worden behandeld:
• Aanvang en uitvoeringsduur van het werk
• Bouwtijdverlenging

De inhoud van de delen in de nieuwe opzet (delen 1 tot en met 23) is achter in het boek opgenomen.


ISBN
9789462513266
Pagina's
194
Verschenen
NUR
822
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Paris B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Bouw- en aanbestedingsrecht . U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht