Boekhandel Douwes Den Haag

Dank zij de kittelaar

Jaap van den Born

Dank zij de kittelaar

Dank zij de kittelaar

Dank zij de kittelaar

 

Rijmcanon van Nederlandse Anders Denkenden, van progandisten voor een platte of holle aarde, tot opzienbarende denkers over godsdienst, taal, geschiedenis en geneeswijzen, in versvorm becommentarieerd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 16,45

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Dank zij de kittelaar

Van Harry Weggelaar met zijn ontdekking dat God in de atomen schuilt, Klaas Dijkstra met zijn platte aarde, Lilaca, Metabletica, Harry Mulisch compositie van de wereld, alternatieve geneeswijzen tot Lou de palingboer: Nederlandse charlatans, dwazen en profeten krijgen hier het podium om hun opzienbarende ideeën naar voren te brengen. Deze verzameling Anders Denkenden die ons lieve vaderland de laatste honderd jaar voortbracht zal u voorgoed genezen van de gedachte dat homo sapiens is.
Nog opzienbarender is dat ze bijna allemaal volgelingen hebben, bewijs dat je niet per se PVV-er, creationist of holocaustontkenner hoeft te zijn om hersenloos door het leven te gaan.
Kies de bij u passende en verrijk uw bestaan met een levensvisie!

Een erkende autoriteit over dit werk:
Uw titanenarbeid was me meer dan welkom: een ware schatkamer aan zonderlingen, met toelichting en vakbekwaam commentaar in versvorm. De aanblik van diverse geleerden, ingenieurs en hoge ambtenaren leerde me dat ik mijn ontzag voor de intelligentsia vooral in toom moet houden .
Drs. P


ISBN
9789462549005
Pagina's
179
Verschenen
NUR
306
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Poëzie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren