Boekhandel Douwes Den Haag

Wonderen

Rianneke van der Houwen-Jelles

Wonderen

Wonderen

Wonderen

 

Wonderen. Voor velen een begrip dat zich buiten de werkelijkheid begeeft. Maar een ding is zeker: door de geschiedenis heen getuigen veel mensen van de wonderen die zij mee hebben gemaakt en het is een onmisbaar onderwerp in de kunst.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,95

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Wonderen

Wonderen. Voor velen een begrip dat zich buiten de werkelijkheid begeeft. Maar een ding is zeker: door de geschiedenis heen getuigen veel mensen van de wonderen die zij mee hebben gemaakt en het is een onmisbaar onderwerp in de kunst. Daarbij blijven wonderen intigreren. Iedereen, ongeacht culturele of religieuze achtergrond, blijft geïntrigeerd door dit mysterieuze fenomeen.
Allemaal wonderen gaat in op de verschillende aspecten van dit fenomeen. Zo wordt de geschiedenis van het wonder in kunst getoond en door de tijd beschreven. Ook komt er antwoord op de vraag: waar komt ons verlangen naar een wonder vandaan? En waarom wordt het ene populaire wonder duizenden malen in de kunst verbeeld en het andere, niet minder populaire wonder niet? Het boek
toont prachtige kleurenafbeeldingen van bekende en aansprekende minder bekende kunstwerken en geeft er een verdiepende context aan.
Aan Allemaal wonderen werkten maar liefst dertien auteurs mee die ieder vanuit hun eigen expertise over het onderwerp schreven, onder wie de bekende schrijfster Susan Smit.


ISBN
9789462583740
Pagina's
160
Verschenen
NUR
680
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij WBOOKS

Geschiedenis
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren