Boekhandel Douwes Den Haag

Het gebed van moeder Anna verhoord

Uit het leven van ds. B. Smijtegelt

Trijntje Zegers-Venema

Het gebed van moeder Anna verhoord

Het gebed van moeder Anna verhoord

Uit het leven van ds. B. Smijtegelt

Het gebed van moeder Anna verhoord

 

Trijntje Zegers-Venema Bernardus Smijtegelt heeft een biddende moeder die hem graag afzondert voor de dienst des Heeren. Ze mag meemaken dat haar zoon predikant wordt te Borssele, een kleine gemeente op het eiland Zuid-Beveland.


Nog te verschijnen

€ 16,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het gebed van moeder Anna verhoord

Trijntje Zegers-Venema

Bernardus Smijtegelt heeft een biddende moeder die hem graag afzondert voor de dienst des Heeren. Ze mag meemaken dat haar zoon predikant wordt te Borssele, een kleine gemeente op het eiland Zuid-Beveland. Later neemt hij een beroep aan naar Goes, waar hij ook twee jaar de gemeente dient.

Zijn derde standplaats is de gemeente van Middelburg. Daar wordt hij door zijn oom Pieter bevestigd in het ambt.

Heel zijn leven blijft hij ongetrouwd. Al zijn krachten geeft hij aan de dienst van God. Tot op de dag van vandaag mag hij velen nog tot zegen zijn.Van dominee Smijtegelt is nog een deel in voorbereiding. Auteur daarvan is J.F. Benschop. Zo krijgt u een volledig beeld van deze bekende dominee die zichzelf nooit op de voorgrond heeft willen plaatsen.

Alle boeken van deze historische serie zijn geschikt voor jong en oud. We raden u aan om een abonnement op deze serie te nemen. U krijgt dan een korting van 5 euro per boek. Met een abonnement kunt de overige delen dus ook goedkoop aanschaffen zo lang de voorraad strekt. Bij verzending voor abonnees hanteren we de stelregel dat we ongeveer de helft van de portokosten in rekening brengen. Dat komt uit op 2,50 per boek. Wanneer u levering via uw boekhandel laat lopen, bespaart u die portokosten. Opzeggen kan altijd. Alleen ontvangt u daarna nog 3 delen.Ja, we nemen een abonnement op de historische verhalenserie en zenden per mail onze gegevens en wensen naar info@ramshoorn.nl:

0 We nemen een abonnement en ontvangen Het gebed van Anna verhoord met 5 euro korting: € 11,95

0 We bestellen ook de volgende delen uit deze serie: .................................... (Alleen de nummers is al voldoende. Wanneer u 4 boeken tegelijk besteld, is het franco)

0 We noemen de boeken uit deze serie op die we al hebben. We verzoeken u deze boeken niet meer te leveren. We hebben al: ........................... (die boeken hoeven we dus niet meer)

0 Gewenste levering: rechtstreeks (incasso is mogelijk) / boekhandel ............... te .....................Naam: .................................................

Straat: .....................................

Postcode en Plaats: ......................................


ISBN
9789461152589
Pagina's
180
Verschenen
NUR
680
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij De Ramshoorn

Geschiedenis