Boekhandel Douwes Den Haag

Publiek besloten

Provinciale Staten in beeld

Roos Alderhoff & Laura Lubbers

Publiek besloten

Publiek besloten

Provinciale Staten in beeld

Publiek besloten

 

Publiek besloten. Provinciehuizen in beeld brengt voor het eerst de interieurs van twaalf Nederlandse provinciehuizen in beeld. De Nederlandse provincies worden bestuurd vanuit twaalf bijzondere gebouwen met ieder een unieke statenzaal.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 49,95


Beschrijving Publiek besloten

Publiek besloten. Provinciehuizen in beeld brengt voor het eerst de interieurs van twaalf Nederlandse provinciehuizen in beeld. De Nederlandse provincies worden bestuurd vanuit twaalf bijzondere gebouwen met ieder een unieke statenzaal. Deze provinciehuizen zijn het hart van de provinciale democratie, maar weinig mensen weten hoe ze er van binnen uitzien. Architectuur-fotograaf Roos Aldershoff neemt u mee achter de imposante deuren van deze overheidsgebouwen.

De foto’s tonen de diversiteit van de monumentale architectuur, interieurs, de kunst én de mensen in de provinciehuizen. Roos Aldershoff vangt in haar fotografie de verschillende sferen van de gebouwen en van de mensen die er werken. Architectuurhistoricus Laura Lubbers gaat in op de geschiedenis en stijlkenmerken van de gebouwen, maar ook op de verhalen van de plekken en de mensen.


ISBN
9789462585515
Pagina's
224
Verschenen
NUR
648
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij WBOOKS