Boekhandel Douwes Den Haag

De Librije. Het recept

Gijs Dragt & Joël Broekaert

De Librije. Het recept

De Librije. Het recept

De Librije. Het recept

 

- De achterkant van het opgemaakte bord - Top restaurant de Librije backstage


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 39,95


Beschrijving De Librije. Het recept

Het Zwolse sterrenrestaurant De Librije weet zich al dertig jaar op hoog gastronomisch niveau te handhaven. Met inmiddels eenzelfde sterrenstatus werken eigenaren Jonnie en Thérèse Boer onvermoeibaar en met schijnbaar onuitputtelijke inspiratie en motivatie aan hun levenswerk. Wat is het geheime recept van hun succes?

In De Librije | Het recept nemen culinair publicist Joël Broekaert en fotograaf Gijs Dragt ieder op eigen wijze een kijk in de keuken van Jonnie en Thérèse. Gijs Dragt volgde en fotografeerde het echtpaar en hun team backstage. Joël Broekaert sprak met Jonnie en Thérèse over hoe zij hun zaak al die tijd met ups en downs op hoog niveau draaiende wisten te houden, hoe de 3-sterrenstatus bereikt en behouden werd en hoe zij dit alles combineerden met een privéleven.

De Librije | Het Recept is nadrukkelijk geen kookboek, maar Broekaert fileert aan de hand van klassieke Librije-recepten wel de spraakmakende ingrediënten van het Librije concept.


ISBN
9789462585645
Pagina's
240
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij WBOOKS

Culinair