Boekhandel Douwes Den Haag

Klankenliefde

Verhalen over liefde en muziek

Loek Dijkman

Klankenliefde

Klankenliefde

Verhalen over liefde en muziek

Klankenliefde

 

De hoofdpersonen in deze verhalen zijn allemaal in zekere zin een vreemde eend in de bijt. Het zijn vaak eenlingen, solisten, met iets bijzonders wat glans aan hun leven geeft. Soms is dat de uitoefening van hun vak, soms is het de liefde voor de natuur en altijd is dat muziek, klassieke muziek.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 23,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Klankenliefde

De hoofdpersonen in deze verhalen zijn allemaal in zekere zin een vreemde eend in de bijt. Het zijn vaak eenlingen, solisten, met iets bijzonders wat glans aan hun leven geeft. Soms is dat de uitoefening van hun vak, soms is het de liefde voor de natuur en altijd is dat muziek, klassieke muziek. Muziek speelt een belangrijke rol in de levens van de hoofdpersonen. Muziek waarmee diepste gevoelens gevoeld kunnen worden. Muziek die de gevoelens van de hoofdpersonen op een ultieme manier vertolkt. Daar waar woorden uiteindelijk toch tekortschieten.
De persoonlijke geschiedenissen van de hoofdfiguren en hun ‘niche-ambachten’ zijn met de pen geschilderd, met liefde en oog voor detail. De historische feiten verrijken de verhalen.

De afspeellijst van de muziek en de door de schrijver, Loek Dijkman, ingesproken verhalen vindt u op www.klankenliefde.nl


ISBN
9789462623507
Pagina's
232
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Waanders Uitgevers