Boekhandel Douwes Den Haag

Zwolle, stad van hoogtepunten/city of highlights

Harold de Haan & Ben Vulkers

Zwolle, stad van hoogtepunten/city of highlights

Zwolle, stad van hoogtepunten/city of highlights

Zwolle, stad van hoogtepunten/city of highlights

 

Zwolle is de afgelopen decennia ingrijpend veranderd. De stad bruist en timmert landelijk aan de weg. Zowel economisch als culinair, cultureel en in de sport, in het onderwijs en in mobiliteit. De veranderingen vertalen zich naar in het oog springende architectuur.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,50


Beschrijving Zwolle, stad van hoogtepunten/city of highlights

Zwolle is de afgelopen decennia ingrijpend veranderd. De stad bruist en timmert landelijk aan de weg. Zowel economisch als culinair, cultureel en in de sport, in het onderwijs en in mobiliteit. De veranderingen vertalen zich naar in het oog springende architectuur. Naast de al bestaande ‘landmarks’ (zoals Peperbus en Sassenpoort) zijn er immers nieuwe, en soms imposante gebouwen bijgekomen. Doorgaans zie je die op straatniveau, maar hoe tonen zij zich vanuit de lucht? En welke details zijn te onderscheiden? In 'Zwolle, stad van hoogtepunten' zijn de bestaande én nieuwe, letterlijke én figuurlijke hoogtepunten prachtig vastgelegd door dronefotograaf Ben Vulkers, gelardeerd met verhalen van auteur Harold de Haan.

Harold de Haan (1973) is journalist. Hij schreef eerder de boeken 'Zwolle in 2013' (2013) en 'Voortleven' (2018), het boek over de MH17-nabestaanden en de realisatie van het MH17-monument in Voorthuizen.


ISBN
9789462623958
Pagina's
144
Verschenen
NUR
693
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Waanders Uitgevers