Boekhandel Douwes Den Haag

Een buik vol

Sharmila Stoop-Veerman

Een buik vol

Een buik vol

Een buik vol

 

Begin 1985 kwam ik, 8,5 maand oud, als adoptie kindje vanuit India naar Nederland. Na de basisschool en de middelbare school koos ik voor verschillende mbo opleidingen, waaronder Amersteijn Zorg en welzijn.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 9,95


Beschrijving Een buik vol

Begin 1985 kwam ik, 8,5 maand oud, als adoptie kindje vanuit India naar Nederland. Na de basisschool en de middelbare school koos ik voor verschillende mbo opleidingen, waaronder Amersteijn Zorg en welzijn. Na jaren te hebben gewerkt als helpende, werd ik verzorgende IG in verschillende verzorgingstehuizen.

Dat ik ooit zelf zorg nodig zou hebben, had ik toen niet kunnen bedenken. Achteraf heb ik veel geleerd van deze
periode. Het afhankelijk zijn van anderen en zorg moeten accepteren is een mooie les geweest voor later. Het deed mij beseffen hoe lastig dit moet zijn voor mijn bewoners die hier dagelijks mee te maken krijgen.

Dit boek beschrijft een stukje van mijn leven dat in 2018 door de openbaring van endometriose op zijn kop stond. Ik werd steeds zieker en viel ruim 20 kilo af. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn leven compleet veranderde, omdat mijn man en ik in datzelfde jaar kozen voor IVF en ik zwanger werd.
Een bewogen periode.


ISBN
9789462665309
Pagina's
62
Verschenen
NUR
851
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sharmila Stoop