Boekhandel Douwes Den Haag

Thema

Breinopeners

Breinopeners

Ria van Dinteren

Breinopeners

Thema

Breinopeners

Breinopeners

Thema: Breinopeners

 

Breinkennis voor leren en ontwikkelen in organisaties Voor iedereen die op zoek is naar het échte antwoord op de vraag: hoe leren mensen in organisaties nu het beste? Het landschap van leren in organisaties is flink aan verandering onderhevig.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 24,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Thema: Breinopeners

Breinkennis voor leren en ontwikkelen in organisaties
Voor iedereen die op zoek is naar het échte antwoord op de vraag: hoe leren mensen in organisaties nu het beste?

Het landschap van leren in organisaties is flink aan verandering onderhevig. Dankzij de neurowetenschap begrijpen we steeds beter hoe we het leren breinvriendelijk kunnen vormgeven. Maar er wordt nogal wat van dat brein gevraagd. Zelfsturend leren op ieder gewenst moment heeft in organisaties de standaard training nog niet vervangen, maar neemt inmiddels een prominente plaats in.
We kunnen online kiezen uit een bijna oneindige hoeveelheid inhoud in elke denkbare vorm. En we verwachten van iedereen die werkt, ook de ouderen, maximale flexibiliteit en enthousiasme om voort durend te blijven ontwikkelen. Het is dus hoog tijd voor dit boek, dat niet alleen trainers zal aanspreken, maar iedereen die betrokken is bij leren in organisaties.

Oplossingen voor ontwikkelvragen van vandaag

Breinopeners biedt actuele en praktische breinkennis, met verrassende oplossingen voor de ontwikkelvragen van vandaag. Naast de vijf breinprincipes voor leren en ontwikkelen, komen ook nieuwe leertrends en thema’s aan de orde, zoals leren op je werkplek, leren als oudere werkende, en het belang van de juiste mindset. Daarnaast krijg je veel voorbeelden uit de praktijk, want leren van anderen, daar geniet ons brein van! Breinopeners is een volledig herziene uitgave van Brein in training (2012).


ISBN
9789462721982
Pagina's
160
Verschenen
Serie
Thema
NUR
808
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Thema

Leidinggeven, coachen