Boekhandel Douwes Den Haag

Het grote beinvloedingsspel

Bert van Dijk & Fenno Moes

Het grote beinvloedingsspel

Het grote beinvloedingsspel

Het grote beinvloedingsspel

 

Je vraagt iets aan je collega en als antwoord krijg je een snauw. Thuis heeft iedereen het hoogste woord en kom jij niet aan bod. Je krijgt van je leidinggevende altijd commando's in plaats van verzoeken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 27,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Het grote beinvloedingsspel

Je vraagt iets aan je collega en als antwoord krijg je een snauw. Thuis heeft iedereen het hoogste woord en kom jij niet aan bod. Je krijgt van je leidinggevende altijd commando's in plaats van verzoeken. Wat doe je?

Je speelt Het grote beïnvloedingsspel. Want je kunt de manier waarop een ander communiceert heel goed beïnvloeden. Dit spel leert je hoe. Samen met andere spelers analyseer je in concrete situaties je eigen gedrag en dat van anderen. Nog belangrijker: je leert je eigen gedrag zo aan te passen dat de ander bijna als vanzelf volgt en zijn gedrag aanpast zoals jij dat wilt.

Het grote beïnvloedingsspel is gebaseerd op de Roos van Leary. Met dit interactiemodel krijg je inzicht in
interactiepatronen en leer je effi ciënter omgaan met lastig gedrag van anderen. In deze nieuwe editie van dit al jaren goed verkopende spel zorgen we dat je nóg effectiever de verschillende interactiepatronen herkent en kunt tackelen.

Het grote beïnvloedingsspel is leuk, nuttig en vooral zeer leerzaam voor leidinggevenden, trainers, HR-functionarissen, docenten en iedereen die meer wil weten over zijn eigen gedrag en dat van anderen.


ISBN
9789462722576
Pagina's
104
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Cards
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Thema

Psychologie