Boekhandel Douwes Den Haag

Mentale Innovatie

Zet het leven naar je hand

Benno Diederiks & Bas Kodden & Hans van Breukelen

Mentale Innovatie

Mentale Innovatie

Zet het leven naar je hand

Mentale Innovatie

 

Wil je dat je openstaat voor nieuwe kansen en meer op je eigen kracht gaat varen? Verlang je ernaar om jezelf opnieuw uit te vinden? Mentale innovatie is het proces dat dit mogelijk maakt. Bevlogenheid - Doorzettingsvermogen - Beweging - Aanpassingsvermogen - Zelfeffectiviteit Wat je ook tegenkomt in je leven, jij kunt altijd bepalen hoe je ermee omgaat.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 22,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Mentale Innovatie

Wil je dat je openstaat voor nieuwe kansen en meer op je eigen kracht gaat varen? Verlang je ernaar om jezelf opnieuw uit te vinden? Mentale innovatie is het proces dat dit mogelijk maakt.

Bevlogenheid - Doorzettingsvermogen - Beweging - Aanpassingsvermogen - Zelfeffectiviteit

Wat je ook tegenkomt in je leven, jij kunt altijd bepalen hoe je ermee omgaat. Met deze vijf pijlers van mentale innovatie kun je de regie houden en op zelfontwikkeling en duurzame groei sturen. Het praktische stappenplan in dit boek is een robuuste combinatie van wetenschappelijke onderbouwing, oefeningen en praktijkervaring.

Het geeft je de handvatten om met volledige focus en vastberadenheid te werken aan jouw langetermijndoelen. Pak de controle, beweeg naar een leven zonder beperkingen en zet het leven naar je hand!


ISBN
9789462722613
Pagina's
232
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Thema

Psychologie