Boekhandel Douwes Den Haag

Beren op de weg, spinsels in je hoofd

Omgaan met emoties op het werk: de rationele effectiviteits training

Theo IJzermans & Coen Dirkx

Beren op de weg, spinsels in je hoofd

Beren op de weg, spinsels in je hoofd

Omgaan met emoties op het werk: de rationele effectiviteits training

Beren op de weg, spinsels in je hoofd

 

Van Beren op de weg, spinsels in je hoofd zijn al ruim 275.000 exemplaren verkocht. In deze herziene editie vind je nieuwe actuele voorbeelden. Ook de vormgeving van het binnenwerk is aangepast, zodat het boek nog aantrekkelijker is om te lezen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 22,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Beren op de weg, spinsels in je hoofd

Van Beren op de weg, spinsels in je hoofd zijn al ruim 275.000 exemplaren verkocht. In deze herziene editie vind je nieuwe actuele voorbeelden. Ook de vormgeving van het binnenwerk is aangepast, zodat het boek nog aantrekkelijker is om te lezen.

Piekeren over problemen, ergernissen, gevoelens van onmacht en onrecht. Veel mensen hebben dagelijks te maken met deze bronnen van spanning en onrust. Dat maakt werken vermoeiend of zelfs uitputtend in plaats van prettig. Vaak leggen zij de oorzaak ervan bij de situatie zelf. ‘Het ligt niet aan mij’, denken ze.

Een groot deel van die narigheid veroorzaken we echter zelf. Onze manier van denken en fantaseren bepaalt uiteindelijk hoe we ons voelen en hoe we ons opstellen en gedragen. Dit is het uitgangspunt van de Rationele Effectiviteits Training (RET) Met dit boek leer je beter omgaan met allerlei situaties in het werk die aanleiding kunnen zijn voor ergernissen, stress, niet-productief gedrag en slechte sociale contacten. De vele voorbeelden in het boek maken de boodschap duidelijk: een manager van emoties heeft zichzelf beter in de hand.


ISBN
9789462722637
Pagina's
112
Verschenen
NUR
770
Druk
38
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Thema

Psychologie