Boekhandel Douwes Den Haag

Het ACT basisboek

De ultieme gids voor professionals

Gijs Jansen

Het ACT basisboek

Het ACT basisboek

De ultieme gids voor professionals

Het ACT basisboek

 

Het basisboek voor professionals over Acceptance and Commiment Therapy (ACT) met Relational Frame Theory (RFT) als theoretische ondergrond.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 70,00


Beschrijving Het ACT basisboek

De psychologie ondergaat een roze revolutie. Psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers en coaches zijn klaar met het labelen van mensen met DSM-diagnoses. Ze erkennen dat de meeste psychische klachten menselijk zijn, invoelbaar en helemaal niet vreemd. Het is hoog tijd voor een moderne psychologie die mensen aanspreekt op hun diepste behoeften en verlangens.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) leidt deze kleurrijke parade, met Relational Frame Theory (RFT) als solide theoretisch fundament. In dit basisboek vind je het beste van wat Gijs Jansen in de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld aan oefeningen, metaforen, testen, filmpjes en animaties. Bovendien krijg je gratis toegang tot een uitgebreide online wereld met 25 uur aan video-demonstraties, hand-outs, afbeeldingen en ander materiaal dat je onbeperkt kunt delen met al je cliënten. Je kunt zelfs een geaccrediteerde opleiding van Gijs volgen en een maand lang gratis gebruikmaken van de ACT Guide App. Zo krijg je alles wat je nodig hebt om dit vrolijke gedachtegoed naar op hoog niveau toe te kunnen passen.

Laat je verrassen door dit gloednieuwe, buitengewoon complete en uiterst toegankelijke standaardwerk, waarbij jij in de eerste plaats als mens wordt aangesproken, en daarna als professional. Dit in de hoop dat je cliënten dan een menselijke ACT professional tegenover zich zullen zien.


ISBN
9789462723825
Pagina's
456
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Thema

Psychologie