Boekhandel Douwes Den Haag

Boom Masterreeks

Koersen door de Wet op het financieel toezicht

Deel III: Beleggingsinstellingen en icbe's

Christel Grundmann-van de Krol

Koersen door de Wet op het financieel toezicht

Boom Masterreeks

Koersen door de Wet op het financieel toezicht

Deel III: Beleggingsinstellingen en icbe's

Boom Masterreeks: Koersen door de Wet op het financieel toezicht

 

De 5e druk van de uitgave Koersen door de Wet op het financieel toezicht verschijnt in 5 losse delen. Het eerste deel dat verschijnt is deel 3 over beleggingsinstellingen en icbe’s. Met dit deel is beoogd een middenweg te bewandelen tussen enerzijds een extensieve behandeling van de veelheid aan regels die van toepassing zijn op (beheerders van) beleggingsinstellingen en icbe’s en anderzijds slechts een inleiding op die regels.


Niet leverbaar

€ 102,00

Niet leverbaar


Beschrijving Boom Masterreeks: Koersen door de Wet op het financieel toezicht

De 5e druk van de uitgave Koersen door de Wet op het financieel toezicht verschijnt in 5 losse delen. Het eerste deel dat verschijnt is deel 3 over beleggingsinstellingen en icbe’s.
Met dit deel is beoogd een middenweg te bewandelen tussen enerzijds een extensieve behandeling van de veelheid aan regels die van toepassing zijn op (beheerders van) beleggingsinstellingen en icbe’s en anderzijds slechts een inleiding op die regels. Uitgangspunt is de behandeling van de in de Wft opgenomen wetsbepalingen, terwijl wat betreft de lagere regelgeving ter uitvoering van de Wft voornamelijk verwezen is naar de diverse besluiten en naar de rechtstreeks van toepassing zijnde Europese verordeningen.
De kopij is afgesloten op 15 november 2015. Op dat moment was het wetsvoorstel Wijzigingswet financiële markten 2016 al door de Staten-Generaal aangenomen maar nog niet in het Staatsblad verschenen. De voor dit boek relevante wijzigingen die naar verwachting op 1 april 2016 in werking zullen treden, zijn verwerkt als toekomstig recht. Op 15 oktober 2015 is het implementatiewetsvoorstel UCITS V in de Tweede Kamer ingediend met geplande inwerkingtreding 18 maart 2016. De voor dit boek relevante wijzigingen zijn verwerkt waarbij telkens aangegeven is dat het nog een wetsvoorstel betreft.


ISBN
9789462901766
Verschenen
Serie
Boom Masterreeks
NUR
827
Druk
5
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom juridisch

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Koersen door de Wet op het financieel toezicht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Boom Masterreeks. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren