Boekhandel Douwes Den Haag

Boom Masterreeks

Handboek Terugkeerbesluit

theorie en praktijk op Europees en nationaal niveau

J.R.K.A.M. Waasdorp

Handboek Terugkeerbesluit

Boom Masterreeks

Handboek Terugkeerbesluit

theorie en praktijk op Europees en nationaal niveau

Boom Masterreeks: Handboek Terugkeerbesluit

 

Dit handboek gaat over het terugkeerbesluit. Deze maatregel is afkomstig uit de Terugkeerrichtlijn en leidt de procedure in op grond waarvan een illegale onderdaan van een derde land terugkeert. In dit handboek komen theorieen praktijk rondom het terugkeerbesluit aan de orde.


Niet leverbaar

€ 45,00

Niet leverbaar


Beschrijving Boom Masterreeks: Handboek Terugkeerbesluit

Dit handboek gaat over het terugkeerbesluit. Deze maatregel is afkomstig uit de Terugkeerrichtlijn en leidt de procedure in op grond waarvan een illegale onderdaan van een derde land terugkeert. In dit handboek komen theorie
en praktijk rondom het terugkeerbesluit aan de orde. Niet alleen het Europees recht, maar ook het Nederlandse vreemdelingenrecht en het strafrecht worden beschreven. Deze opzet laat zien dat het terugkeerbesluit onderdeel
uitmaakt van verschillende rechtsgebieden en dat sprake is van een dynamiek tussen de Europese en de Nederlandse rechtsorde.

Met een thematische bespreking van de relevante onderwerpen beoogt de auteur allereerst bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het terugkeerbesluit in Nederland. Daarnaast wil hij een naslagwerk bieden aan iedereen die met dat besluit te maken heeft.


ISBN
9789462902374
Verschenen
Serie
Boom Masterreeks
NUR
823
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom juridisch

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Boom Masterreeks. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Staats- en bestuursrecht