Boekhandel Douwes Den Haag

Boom Masterreeks

Pensioenrecht

Pensioenrecht

Mark Heemskerk

Pensioenrecht

Boom Masterreeks

Pensioenrecht

Pensioenrecht

Boom Masterreeks: Pensioenrecht

 

In dit boek staat alles wat u niet wist over pensioenrecht maar wel zou moeten weten en nog veel meer.Leverbaar

€ 105,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Boom Masterreeks: Pensioenrecht

In dit boek staat alles wat u niet wist over pensioenrecht maar wel zou moeten weten en nog veel meer. Pensioenrecht ontvouwt het Nederlandse pensioenrecht en de arbeidsvoorwaarde pensioen. Het neemt de lezer mee: van de totstandkoming van de pensioenovereenkomst en de wettelijk verplichte onderbrenging bij een pensioenuitvoerder tot wijziging en medezeggenschap.

Vanzelfsprekend is er ruime aandacht voor de voor 80% van de werknemers met een pensioen geldende verplichtstelling en de governance en financiƫle spelregels bij pensioenfondsen.

'Pensioenrecht' heeft ook oog voor de pensioengevolgen van belangrijke gebeurtenissen zoals ontslag of pensionering, fusies en overnames en echtscheiding. Waardeoverdracht en gelijke behandeling mogen natuurlijk niet ontbreken. Dit alles wordt op overzichtelijke wijze in deze uitgave samengebracht en waar
mogelijk voorzien van grafieken en tabellen.

Deze tweede druk van 'Pensioenrecht' is een volledig en betrouwbaar naslagwerk. Het is onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met pensioen. Het boek is geschikt voor zowel onderwijs, beleid, wetenschap als praktijk.


ISBN
9789462904071
Pagina's
711
Verschenen
Serie
Boom Masterreeks
NUR
822
Druk
2
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom Juridische uitgevers

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Pensioenrecht (Heemskerk). U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Boom Masterreeks. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren