Boekhandel Douwes Den Haag

Familierecht

Familierecht

Familierecht

Familierecht

 

In dit boek wordt het Nederlandse personen- en familierecht op heldere wijze uiteengezet. Alle onderwerpen die in Boek 1 BW geregeld zijn komen aan de orde, aangevuld met het ongehuwd samenwonen. Daarnaast wordt in een afzonderlijk hoofdstuk aandacht besteed aan Europees en internationaal familierecht.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 51,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Familierecht

In dit boek wordt het Nederlandse personen- en familierecht op heldere wijze uiteengezet. Alle onderwerpen die in Boek 1 BW geregeld zijn komen aan de orde, aangevuld met het ongehuwd samenwonen. Daarnaast wordt in een afzonderlijk hoofdstuk aandacht besteed aan Europees en internationaal familierecht. Ook het familieprocesrecht, het erfrecht en het jeugdstrafrecht komen uitgebreid aan bod.

Familierecht. Een introductie is bedoeld als een grondige inleiding in  het personen- en familierecht voor studenten in het hoger onderwijs. Naast de uiteenzetting van ieder onderwerp wordt ook aandacht besteed aan kenmerken en beginselen, belangrijke ontwikkelingen, het internationale kader en de verhouding tussen de deelgebieden. Ook is er ruimte voor een kritische reflectie op het bestaande recht.

In deze vierde druk zijn de nieuwste ontwikkelingen verwerkt, waaronder het nieuwe partneralimentatierecht, recente wetsvoorstellen en belangrijke rechtspraak.


ISBN
9789462909014
Pagina's
486
Verschenen
NUR
822
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom juridisch

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Familierecht (Schrama). U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren