Boekhandel Douwes Den Haag

Triggers

hoe je je gedrag voorgoed verandert, en wordt wie je wilt zijn

Marshall Goldsmith & Mark Reiter & Pieter ter Kuile

Triggers

Triggers

hoe je je gedrag voorgoed verandert, en wordt wie je wilt zijn

Triggers

 

Iedereen wil succesvol worden en iedereen weet dat daar bepaald gedrag voor nodig is. Maar toch doen we soms de verkeerde dingen en zijn we niet wie we willen zijn. Laat jij je ook wel eens afleiden door je piepende telefoon terwijl je met iemand in gesprek bent?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 28,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Triggers

Iedereen wil succesvol worden en iedereen weet dat daar bepaald gedrag voor nodig is. Maar toch doen we soms de verkeerde dingen en zijn we niet wie we willen zijn. Laat jij je ook wel eens afleiden door je piepende telefoon terwijl je met iemand in gesprek bent? Kun jij ook uitstekend plannen, maar laat je het afweten als het op de uitvoering van die plannen aankomt?Volgens Marshall Goldsmith staan onze reacties niet op zichzelf, maar worden ze veroorzaakt door prikkels in onze omgeving. Dit zijn de alomtegenwoordige triggers. In Triggers leert Goldsmith je hoe je deze externe prikkels de baas blijft. Hij laat je zien dat je een keuze hebt in de manier waarop je reageert. Laat je niet door je omgeving van je pad afbrengen. Verander je gedrag. Word wie je wilt zijn!* Auteur van de bestseller Tot hier en nu verder!

* Je kunt je omgeving niet direct beïnvloeden, maar je kunt wel kiezen hoe je erop reageert.

* Een boek met inspirerende verhalen en praktische adviezen die je in het dagelijkse leven makkelijk toepast.

Marshall Goldsmith is wereldberoemd executive coach en werd in 2011 uitgeroepen tot de #1 leadership thinker van de Thinkers50. Hij helpt topmensen uit het zakenleven om hun soms onbewuste gewoontes te doorbreken en zo nog succesvoller te worden. Eerder schreef hij de bestsellers What got you here won't get you there en Mojo.In een wereld vol met coaches vind je niet snel iemand met de praktische genialiteit van Marshall Goldsmith. Op zijn gebruikelijke glasheldere toon maakt hij het verschil tussen coachen en ECHT coachen duidelijk. - Manfred Kets de Vries, Professor Leiderschap, INSEADMarshall Goldsmith's nieuwe boek Triggers is een van de eerlijkste en beste boeken over persoonlijke verandering die ik tot nu toe heb gelezen. Goldsmith heeft veel kennis van zaken, gevoel voor humor én hij neemt moeite om zijn inzichten echt te vertalen naar de praktijk van zijn lezers. Sterk aanbevolen. - Dr. Ben Tiggelaar, schrijver, gedragswetenschapper, auteur van o.a. 'Dromen, durven, doen'.


ISBN
9789462960176
Pagina's
256
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Anderz

Management algemeen