Boekhandel Douwes Den Haag

Je hebt het niet, je doet het

Edwin Selij

Je hebt het niet, je doet het

Je hebt het niet, je doet het

Je hebt het niet, je doet het

 

Dit boek is voor mensen die meer controle willen hebben over hun leven, over hun relaties, over hun werk en over hun genezing. Dat kan met één enkele zin. Die ene zin kan niet alleen jou de controle teruggeven, maar ook problemen oplossen zoals angst, depressie en zelfs ziektes.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Je hebt het niet, je doet het

Dit boek is voor mensen die meer controle willen hebben over hun leven, over hun relaties, over hun werk en over hun genezing. Dat kan met één enkele zin. Die ene zin kan niet alleen jou de controle teruggeven, maar ook problemen oplossen zoals angst, depressie en zelfs ziektes.Klinkt als een wonder? Of als iets onzinnigs? Niets is minder waar.Dit boek gaat over eigenaarschap. Je hebt geen ziekte, je doet je ziekte. Je hebt geen angst, je doet je angst. Je hebt geen problemen, je doet je problemen. Je kunt er niets aan doen dat het je is overkomen, maar je kunt er nu wel iets aan doen om ervan af te komen. In dit boek vind je die ene zin die al duizenden mensen heeft geholpen om niet alleen de controle terug te pakken, maarook om die problemen op te lossen waar ze al jaren mee zaten. Dat gun ik jou ook. Kies je ervoor om hem te lezen, dan zal het iets wezenlijks bij je veranderen.
  • Na het lezen van dit boek zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.

  • Van bestseller-auteur Edwin Selij.

  • Van zijn vorige boek, Breek je vrij, zijn inmiddels meer dan 5.000 exemplaren verkocht.Trefwoorden: handleiding


ISBN
9789462961715
Pagina's
136
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
AnderZ

Management algemeen