Boekhandel Douwes Den Haag

Onder de rode loper

Onder de rode loper

Ate de Jong

Onder de rode loper

Onder de rode loper

Onder de rode loper

Onder de rode loper

 

INTRIGERENDE, FILMISCH GESCHREVEN, HARDBOILED THRILLER, GEBASEERD OP WAARGEBEURDE FEITEN Als het tweejarige zoontje van een filmproducent wordt gekidnapt, krijgt Leo Berliner de opdracht het kind op te sporen.


Nog te verschijnen

€ 20,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Onder de rode loper

INTRIGERENDE, FILMISCH GESCHREVEN, HARDBOILED THRILLER, GEBASEERD OP WAARGEBEURDE FEITEN

Als het tweejarige zoontje van een filmproducent wordt gekidnapt, krijgt Leo Berliner de opdracht het kind op te sporen. Het onderzoek vindt plaats tijdens de gelijktijdige opnames van "De Ontdekking van de Hemel" en de Engelse film "Enigma", geproduceerd door Mick Jagger. De daders communiceren via gecodeerde boodschappen en rebussen. Zij voeren Leo in het spoor van de films van de vervallen Amsterdamse filmstudio's en de ruïnes van het Colosseum in Rome, via de excentrieke jetsetfeesten in Cannes en een peperdure kliniek in Zwitserland, naar de geheimzinnige Roma-gemeenschap van Venetië en een stil kartuizerklooster in de Franse Alpen.
Leo krijgt niet alleen te maken met de hedonistische Jagger-entourage, een drankzuchtige regisseur, leugenachtige producenten en malafide bankiers, maar ook met een doorgeslagen belastinginspecteur, een publiciteitsbeluste minister en een over-ambitieuze Fiod-ambtenaar. Daartussendoor houdt een verliefdheid hem op de been.
ONDER DE RODE LOPER speelt zich af in een glamourwereld waar niemand het erg nauw neemt met de moraal.


ISBN
9789462971271
Pagina's
320
Verschenen
NUR
330
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij De Kring

Spanning