Boekhandel Douwes Den Haag

Niet miepen!

Jolanda Holwerda & Leoni Jansen

Niet miepen!

Niet miepen!

Niet miepen!

 

Overwin je barrières in binnen- en buitenwereld met deze persoonlijke gesprekken tussen twee topcoaches. Aanstekelijke gids voor vrouwelijk leiderschap vol feiten, tips en verhalen uit de praktijkOp werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 18,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Niet miepen!

Overwin je barrières in binnen- en buitenwereld met deze persoonlijke gesprekken vol tips van twee topcoaches *****
Vrouwen zijn nog steeds ondervertegenwoordigd in leiderschapsposities; onzekerheid is hun grote vijand. Veel succesvolle vrouwen hebben bovendien last van het bedriegerssyndroom (Wanneer val ik door de mand?). Maar waarom twijfelen we aan alles: of we het wel kunnen, of we het wel kunnen combineren, of onze ambities wel kloppen? En waarom durven we onszelf zo weinig in de schijnwerpers te zetten?
Leoni Jansen en Jolanda Holwerda zetten de feiten op een rij. Ze onderzochten de mechanismen die aan succes en falen ten grondslag liggen. Ze putten rijkelijk uit hun eigen ervaring, gelardeerd met humor en een flinke portie zelfspot (zouden het toch weer die hormonen zijn?). Ze laten aan de hand van concrete voorbeelden zien dat er in jezelf en in de buitenwereld nog heel wat te winnen valt. Het is hoog tijd voor vrouwen om hun stem nog meer te laten horen en hun rechtmatige plek op het (wereld)toneel in te nemen, op geheel eigen, vrouwelijke wijze en met sisterhood.
NIET MIEPEN! is een heldere en aanstekelijke gids vol feiten, tips en verhalen uit de praktijk.

LEONI JANSEN is zangeres en regisseur en geeft trainingen in het bedrijfsleven en de politiek. Ze schreef in 2013 het boek "Geheim. Het oorlogsverhaal van mijn vader". In 2008 is zij geridderd voor het supporten van vrouwen in de wereldmuziek. JOLANDA HOLWERDA is directeur van de Lof-academy. Ze geeft trainingen en is in binnen- en buitenland een veelgevraagd spreker over authentiek leiderschap en meervoudige ambities. Ze ontving in 2009 de Joke Smit Prijs voor haar inzet op het gebied van emancipatie. Ze schreef het boek "Vanuit je hart naar succes".


ISBN
9789462971967
Pagina's
256
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij De Kring

Psychologie