Boekhandel Douwes Den Haag

Van 9 tot 5

Dirk van de Wiel

Van 9 tot 5

Van 9 tot 5

Van 9 tot 5

 

De heftigste kantoorstrip van Nederland en Vlaanderen! ***** Een van de hoofdrolspelers in de populaire strip "VAN 9 TOT 5" is de botte, bebrilde, kale manager die uitstraalt dat zijn baan niets voorstelt, maar die wel graag zijn collega’s afblaft en hen de maat neemt.


Nog te verschijnen

€ 17,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Van 9 tot 5

De heftigste kantoorstrip van Nederland en Vlaanderen! ***** Een van de hoofdrolspelers in de populaire strip "VAN 9 TOT 5" is de botte, bebrilde, kale manager die uitstraalt dat zijn baan niets voorstelt, maar die wel graag zijn collega’s afblaft en hen de maat neemt. Ook een zuipende kantooryup met het uiterlijk van Mark Rutte en een quinoa etende en lattes drinkende hipster zijn vaste personages, evenals brallende studenten, een afvallige pastoor en bakfietsmoeders. De kantoorhumor beperkt zich niet tot het kantoor, maar speelt zich ook af buiten werktijd, aan de koffietafel of in de kroeg.

‘Kopen die hap, je zal het je zeker en vast niet beklagen.’ Stripinfo.be

‘Van de Wiel neemt de lulligheden van het kantoorbestaan op de hak, met harde, cynische grappen. De strips zijn herkenbaar voor kantoortijgers.’ Quote


ISBN
9789462972513
Pagina's
160
Verschijnt
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij De Kring

Strips