Boekhandel Douwes Den Haag

In de ban van succes

Leslie Cottenjé

In de ban van succes

In de ban van succes

In de ban van succes

 

Het is een dunne lijn tussen wegvluchten en hard werken aan een carrière of aan een bedrijf. Leslie Cottenjé heeft twintig jaar hard gewerkt aan bedrijven, hard gewerkt om iemand te mogen zijn. Daar heeft ze ook veel voor opgegeven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,50


Beschrijving In de ban van succes

Het is een dunne lijn tussen wegvluchten en hard werken aan een carrière of aan een bedrijf. Leslie Cottenjé heeft twintig jaar hard gewerkt aan bedrijven, hard gewerkt om iemand te mogen zijn. Daar heeft ze ook veel voor opgegeven. Tot ze tegen de muur liep – figuurlijk. Een CEO-trainer zei haar: ‘Jij hebt geen coach nodig, maar een therapeut.’ Leslie Cottenjé ging de confrontatie aan met zichzelf. ‘Het is beangstigend om helemaal leeg te zijn en ook helemaal niet te weten wie je eigenlijk bent, een leeg omhulsel.’ Op een reis van vier maanden kwam ze zichzelf tegen, wie ze was, wou zijn en echt is.


Die reis deed haar beseffen hoeveel impact leidinggevenden hebben op hun mensen. Als je zelf niet in balans bent en je rugzak vol zit met negatieve emoties en denkbeelden, kan je niet het beste geven van jezelf. Of dat nu in een bedrijfscontext is of als partner en ouder.


In dit boek neemt Leslie Cottenjé lezers mee op een reis doorheen haar leven als mens, ondernemer en leider. Haar jeugd, carrière en leven thuis. Ze gaat geen enkel taboe uit de weg, want alleen wie eerlijk is, komt uit bij zijn ware zelf.Leslie Cottenjé is een ondernemer uit Brugge en mama van twee jongens. In 2015 lanceerde ze samen met haar partners een Gentse tech scale-up. In 2020 en 2021 behoorde de scale-up tot de 50 snelst groeiende bedrijven van België. Onlangs gaf ze de CEO-fakkel door.Momenteel is ze Algemeen Directeur bij Codit België, een IT-consultant gespecialiseerd in digitale transformatie. Doorheen haar carrière werd Leslie erkend voor haar ambitieuze parcours. Reeds in 2015 werd ze genomineerd voor ICT Lady of the Year, In 2018 werden haar prestaties erkend met een nominatie voor Female CEO of the Year en in 2022 prijkte ze op de lijst van de Inspiring Fifty, women in tech.


ISBN
9789463107006
Pagina's
250
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Mens en Maatschappij