Boekhandel Douwes Den Haag

Het SocialeWoon-concept

Cees Buys

Het SocialeWoon-concept

Het SocialeWoon-concept

Het SocialeWoon-concept

 

Het SociaalWonen®-concept is een eigentijdse variant binnen het volkshuisvestelijke domein. In de afgelopen jaren is er Nederland breed een structureel tekort ontstaan aan goede sociale huurwoningen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het SocialeWoon-concept

Het SociaalWonen®-concept is een eigentijdse variant binnen het volkshuisvestelijke domein.
In de afgelopen jaren is er Nederland breed een structureel tekort ontstaan aan goede sociale huurwoningen. Met o.a. wachttijden die vaak zijn opgelopen tot meer dan 9 jaren is het duidelijk dat het bestaande volkshuisvestelijke concept is vastgelopen.
Goedkope huurwoningen zijn voor zeer velen onbereikbaar geworden en dat past niet in het volkshuisvestelijke gedachtegoed.
Vele gemeentes zitten met de structurele tekorten aan goedkope huurwoningen flink in hun maag en ook vele bouwbedrijven zouden dolgraag een beter gevulde orderportefeuille hebben. De ontstane impasse moet worden doorbroken. Door toepassing van dit SociaalWonen®-concept los je het ontstane volkshuisvestelijke dilemma op.
Het verdienmodel onder dit concept is gebaseerd op zuiver commerciële waarden. Iedere initiatiefnemer, van gemeente tot investeerder, kan een interessant (economisch én sociaal) rendement maken én tegelijkertijd een maatschappelijk probleem oplossen: all-win dus.
©2015 Buys. Alle rechten voorbehouden. Dit concept is auteursrechtelijk beschermd en gedeponeerd bij IdeeSafe onder nr. A160818001-01


ISBN
9789463188432
Pagina's
92
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnmanagementboek.nl

Management en Economie