Boekhandel Douwes Den Haag

De Walvisfluisteraar

Over een vrouw die haar bijzondere gave ontdekt ... en haar bestemming

Madeleine Walker

De Walvisfluisteraar

De Walvisfluisteraar

Over een vrouw die haar bijzondere gave ontdekt ... en haar bestemming

De Walvisfluisteraar

 

Madeleine Walker heeft me meerdere keren verbaasd met haar moed en vasthoudendheid. Bij het lezen van dit boek zul je ook verbaasd zijn, en vast ook geamuseerd, wanneer Madeleine vertelt over haar avonturen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving De Walvisfluisteraar

Madeleine Walker heeft me meerdere keren verbaasd met haar moed en vasthoudendheid. Bij het lezen van dit boek zul je ook verbaasd zijn, en vast ook geamuseerd, wanneer Madeleine vertelt over haar avonturen. Ik ben één van de mensen die gelooft dat onze toekomst afhangt van hoe we omgaan met de andere oorspronkelijke bewoners van onze planeet. Te veel mensen beschouwen dieren als speeltjes, die ze rustig kunnen mishandelen. Maar we zijn allemaal met elkaar verbonden.
Madeleine bezit een zeldzaam talent voor communicatie met dieren. Zeker, ze spreekt met huisdieren en met vriendelijke paarden, maar ook met dieren die het ‘verkeerde’ pad op zijn gegaan, en wier kracht en woede de sterkste man nog zou afschrikken. En Madeleine spreekt met wilde dieren. Ze heeft gezwommen en gepraat met de grootste en gevaarlijkste bewoners van de oceanen.
Ook heeft ze witte leeuwen opgezocht.
Dat is allemaal buitengewoon.
Wanneer je deze reis met haar onderneemt, zal het – net als bij mij – voelen als een voorrecht dat je met haar mee hebt mogen gaan.
Er zijn meerdere boeken geschreven over communiceren met dieren, maar dit boek bevindt zich wat dat betreft op eenzame hoogte.

Jenny Smedley
auteur van Ook dieren hebben een ziel


ISBN
9789463310444
Pagina's
198
Verschenen
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Hajefa, Uitgeverij

Spiritualiteit