Boekhandel Douwes Den Haag

Fred en het iets

Pépé Smit

Fred en het iets

Fred en het iets

Fred en het iets

 

Op een dag wordt Fred wakker met een gek gevoel. Hij heeft helemaal nergens zin in en kruipt het liefst weer onder zijn geruite dekentje. Zit er soms iets op zijn rug? Fred probeert er samen met Uil en Konijn achter te komen, maar zij kunnen ook niets vinden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,90


Beschrijving Fred en het iets

Op een dag wordt Fred wakker met een gek gevoel. Hij heeft helemaal nergens zin in en kruipt het liefst weer onder zijn geruite dekentje. Zit er soms iets op zijn rug? Fred probeert er samen met Uil en Konijn achter te komen, maar zij kunnen ook niets vinden. Het wordt een hele zoektocht, gelukkig blijkt het pootje van Konijn iets heel bijzonders te kunnen.

Fred het (heel erg eigenwijze) hert van Pépé Smit is een klassieker en vele malen herdrukt. Het werd bekroond door de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Daarna verschenen Pluis is het zat en Evert-Jan een poepvlieg met smetvrees. Maar ook Fred beleefde nieuwe avonturen in onder andere Fred zoekt vriend, Fred wil ook naar school en Fred en de (bijna mislukte) verjaardag, dat werd verkozen voor de Prentenboek Top Tien 2024.

www.fredhethert.nl
www.deharmonie.nl


ISBN
9789463361811
Verschenen
NUR
273
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De

Prentenboeken (< 6 jaar)