Boekhandel Douwes Den Haag

Winterlust

Wout Hendrickx & Debby De Mangelaere

Winterlust

Winterlust

Winterlust

 

Wntrlust is niet enkel een kookboek maar zet je zintuigen op scherp. Dit boek bevat 50 eenvoudige, winterse recepten met lokale ingrediënten van de duinen, over de vlakten tot in het woud. Wintervongole, gebrande prei, ragout, wild, croque, … Ontdek de ruigte en heldere rust van dit seizoen in de combinatie van eerlijk eten en prachtige natuur.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 39,50


Beschrijving Winterlust

Wntrlust is niet enkel een kookboek maar zet je zintuigen op scherp. Dit boek bevat 50 eenvoudige, winterse recepten met lokale ingrediënten van de duinen, over de vlakten tot in het woud. Wintervongole, gebrande prei, ragout, wild, croque, … Ontdek de ruigte en heldere rust van dit seizoen in de combinatie van eerlijk eten en prachtige natuur.

Foodfotograaf Wout Hendrickx en styliste Debby De Mangelaere ontwikkelen, stylen en fotograferen al decennialang gerechten voor magazines, kookboeken en commerciële klanten. Elise Van de Poele is een vaste waarde in hun team, samen bedenken ze recepten. Elise schrijft, test en bereidt ze. In hun vrije tijd slaan ze graag een zijpad in en combineren ze beelden en smaken, vol goesting en ongefilterd. In Wntrlust bundelen ze hun krachten én hun liefde voor het koude seizoen. Dit moodboek laat zien hoe veelzijdig maar vooral ook hoe smakelijk de winter kan zijn.

Debby De Mangelaere, meester in de beeldende kunsten, werkt al ruim 25 jaar als freelance styliste voor magazines, uitgeverijen en commerciële klanten.

Wout Hendrickx is foodfotograaf en fotografeert al meer dan 20 jaar de smakelijkste borden voor boeken en magazines.


ISBN
9789463373036
Pagina's
240
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Culinair