Boekhandel Douwes Den Haag

Allemaal Autcasts

Wat ik nog niet wist over mijn autisme en ADHD

Magali De Reu

Allemaal Autcasts

Allemaal Autcasts

Wat ik nog niet wist over mijn autisme en ADHD

Allemaal Autcasts

 

Magali De Reu kreeg op veertienjarige leeftijd te horen dat ze autismespectrumstoornis en ADHD had. Wat later kwam daar ook een angststoornis bij. Magali kreeg vaak een heleboel labels opgeplakt en zou volgens haar diagnose nooit een normaal leven zonder begeleiding kunnen leiden.


Nog te verschijnen

€ 24,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Allemaal Autcasts

Magali De Reu kreeg op veertienjarige leeftijd te horen dat ze autismespectrumstoornis en ADHD had. Wat later kwam daar ook een angststoornis bij. Magali kreeg vaak een heleboel labels opgeplakt en zou volgens haar diagnose nooit een normaal leven zonder begeleiding kunnen leiden. Tot ze besloot haar zwaktes en limieten om te buigen in kansen en troeven.

Eerder schreef ze Aut of the box, waarin ze een inkijk gaf in hoe ze zich een weg baant door het leven.

In Allemaal Autcasts gaat Magali nog verder en geeft ze haar nieuwe inzichten over autisme en ADHD prijs. Ze laat ook licht schijnen op de impact van trauma, reikt extra handvatten aan voor A(u)DHD’ers en geeft aan hoe onze samenleving meer inclusief kan zijn.

Magali De Reu is copywriter, schrijfster, columniste en spreker met autismespectrumstoornis (ASS) en ADHD. Ze heeft er haar missie van gemaakt om mensen en bedrijven te informeren over neurodiversiteit, met het oog op meer inclusie. Met haar online Facebookgroep en bijbehorende podcast Autcasts wil Magali de neurodivergente community samenbrengen en de maatschappij beter informeren over autisme en ADHD.


ISBN
9789463373371
Pagina's
200
Verschijnt
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Mens en Maatschappij