Boekhandel Douwes Den Haag

Niets dan liefde

Sarah De Bie & Laura Muls

Niets dan liefde

Niets dan liefde

Niets dan liefde

 

De meeste dingen beginnen heel klein. Behalve onze liefde voor jou, die kon niet groter zijn. Mama’s Sarah De Bie en Laura Muls kropen in pen en tekenpotlood voor dit liefdevol, speels en universeel herkenbaar voorleesverhaal over de vele uitingen van liefde in een modern gezin.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 17,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Niets dan liefde

De meeste dingen beginnen heel klein.
Behalve onze liefde voor jou,
die kon niet groter zijn.

Mama’s Sarah De Bie en Laura Muls kropen in pen en tekenpotlood voor dit liefdevol, speels en universeel herkenbaar voorleesverhaal over de vele uitingen van liefde in een modern gezin. Tijdens het voorlezen kunnen jonge meelezers op zoek gaan naar de bijtjes die verstopt zijn in het boek.

Niets dan liefde is een warme ode aan het ouderschap en de liefde die een leven lang vanzelfsprekend voelt. Een boek om nog generaties lang te koesteren.

Sarah De Bie is naast vrouw van iemand die altijd probeert het beste van zichzelf te geven en zichzelf te herontdekken. Na enkele diploma’s werd ze naast fulltime partner ook fulltime mama. Soms is dat hectisch, maar de rust die het lezen haar zoontje Georges geeft, deed haar nadenken om een kinderboek te schrijven.

Laura Muls werkte jarenlang als grafisch vormgever, tot haar passie voor illustreren de bovenhand nam. Vandaag combineert ze een job in het onderwijs met haar werk als illustrator. Ze houdt van haar zoontje Rowen, dieren en de natuur – elementen die een rode draad zijn in haar zachte, fantasierijke tekeningen waar ze kinderen en ouders samen van wil laten genieten.


ISBN
9789463373647
Pagina's
32
Verschenen
NUR
273
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Prentenboeken (< 6 jaar)